Notice: Undefined index: 2 in /var/www/devel/nasveti/public/catalog/controller/module/facebooklogin.php on line 17 Premoženjska zavarovanjaPOKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
2,16 €/min*- pon-pet od 8.00 do 17.00 ure *za klice iz omrežja Amis. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Premoženjska zavarovanja

vse o premoženjskem zavarovanju

Prometna nesreča in zavarovalnica(rubež)
Pred leti sem pod vplivom alkohola in drog povzročil pormetno nesrečo,na sodišču sem priznal krivdo dobil 3 leta pogojne. Oškodovanci oz. udeleženci v nesreči so od zavarovalnice so ponesrečenci dobili poplačan dolg,ker sem bil pod vplivom substanc to moje avtomobilsko zavarovanje nni krilo in seveda sem jaz dolžan sedaj poravnati zavarovalnici dolg. Dolg je znašal (2.000.000 sit takrat še v tolarjih) Jaz sem polovico dolga poplačal takol (1.000.000) in se z zavaovalnico zmen..
0 komentarji
Potek premoženjskega zavarovanja!
Ali lahko zavarovalnica v splošnih pogojih določi klavzulo, da se zavarovanje spremeni v nedoločen čas, če stranka 3 mesece prej pogodbe ne odpove? Kljub temu da je na polici datiran datum začetka in konca zavarovanja! Premoženje je bilo zavarovano za dobo 10 let, brez obvestila so jo spremenili v nedoločen čas. po 19 letih.Sklicujejo se na pogoje iz leta 1991. Hvala za vaš odgovor. ..
0 komentarji
Začetek premoženjskega zavarovanja
Pozdravljeni. Na obisku sem imel zastopnika ene od večjih zavarovalnic. Zanimalo me je zavarovanje stanovanja.zataknilo se nama je, ko mi je dejal, da bi moje zavarovanje začelo veljati šele s 1.naslednjega meseca, pa čeprav smo bili šele 6. v mesecu. Nekje sem slišal, da bi moralo zavarovanje začeti veljati s plačilom prve premije oz. že naslednji dan. Kako je s tem? ..
0 komentarji