Notice: Undefined index: 2 in /var/www/devel/nasveti/public/catalog/controller/module/facebooklogin.php on line 17 Avtomobilska zavarovanjaPOKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
2,16 €/min*- pon-pet od 8.00 do 17.00 ure *za klice iz omrežja Amis. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!

Avtomobilska zavarovanja

vse o avtomobilskem zavarovanju

Aktualna ponudba zavarovalnice Grawe
Povprašali smo agenta zavarovalnice Grawe o njihovi aktualni ponudbi, s poundarkom na konkurenčni prednosti pred ostalimi zavarovalnicami. Poglejte kaj so nam ponudili.   ..
0 komentarji
Prometna nesreča
Leta 2004 sem pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo. Zaletel sem se v dva nasproti vozeča avtomomobila, v nesreči ni nobeden od odeležencev utrpel kakšne telesne poškodbe,po dveh letih sem dobil od zavarovalnice 2000000sit kazni za poravnavo stroškov,v poravnavi je bilo navedeno tudi nekatire poškodbe vratu.To sem poravnal. Kako naj vem če je proti meni vložena še kakšna civilna tožba in če je ali bi dobil kakšno obvestilo? Sedaj je od tega že štiri leta. Z..
0 komentarji
potrebujem zavarovalni nasvet
Pozdravljeni Imam en velik problem in sicer: žena je imela bližnje srečanje z pnevmatiko ki je odpadla iz tovornega vozila romunskega državljana! udeležencev je bilo več saj so poleg nje še trije zapeljali preko! Bilo pa je na avtocesti in v temi! Imam vse kopije ,zapisnik policije itd.bil sem tudi pri cenilcu,kjer so se pa stvari zakomplicirale saj je povzročitel tujec! Zanima me kako dolgo moram čakat oz.,v kolikšnem času morajo škodo pokrit! priporočali so mi tudi ..
0 komentarji
Ekonomska totalka
Živijo, pred kratkim, se je nekdo zaletel v parkiran avto in na zavarovalnici so rekli, da mi bodo izplačali ekonomsko totalko. Trenutno avto še ni popravljen. Če se npr. zaleti kdo v moj avto (da ni moja krivda), se lahko ponovno uveljavlja na zavarovalnici? Saj je bila razglašena ekonomska in ne tehnična totalka. Za odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem. ..
0 komentarji