Notice: Undefined index: 2 in /var/www/devel/nasveti/public/catalog/controller/module/facebooklogin.php on line 17 Zadnje objavePOKLIČITE 090 3213

in izberite področje svetovanja:
1 za Pravni nasvet, 2 za Davčni nasvet, 3 za Detektivski nasvet
2,16 €/min*- pon-pet od 8.00 do 17.00 ure *za klice iz omrežja Amis. Za klice iz drugih omrežij ceno določa Vaš operater. Splošni pogoji

 • in izberite področje svetovanja:
  • 1 za Pravni nasvet

  • 2 za Davčni nasvet

  • 3 za Detektivski nasvet


 • 95% klicev rešimo takoj
 • večina klicev traja manj kot 3 minute
 • anonimnost zagotovljena
 • 100 % strokovnost, v nasprotnem primeru vam strošek klica povrnemo!


Zavarovanje koles in kolesarjev

Kako lahko zavarujem sebe in kolo? ..
Nesreča smučarja v tujini

Kako ravnati sedaj? Na smučanju v tujini sem trčil z drugo smučarko, oz. je ona trčila vame. Po padcu sem jo vprašal, če ji je kaj in je tožila o bolečini na prstu na roki. Dal sem svoje podatke in vprašal že želi še kakšno drugo pomoč in je dejala da ne. Po enem mesecu sem dobil na dom pismo od zavarovalnice, v katerem sprašujejo če imam urejeno nezgodno zavarovanje. Zraven je obrazec, katerega naj izpolnim in naj jim ga pošljem nazaj. Na obrazcu je samo vprašanje če imam ..
Aktualna ponudba zavarovalnice Grawe

Povprašali smo agenta zavarovalnice Grawe o njihovi aktualni ponudbi, s poundarkom na konkurenčni prednosti pred ostalimi zavarovalnicami. Poglejte kaj so nam ponudili.   ..
Prometna nesreča in ocena škode

Na vas se obračam s prošnjo za nasvet, glede prometne nesreče in ocene škode. Dne 6.9.2008 sem bil kot voznik osebnega vozila udeležen v prometni nesreči, v kateri je bil kriv voznik traktorja, ki je iz stranske ceste zapeljal na prednostno in pri tem ni zaviral, tako da je prišlo do čelnega trčenja. Na kraj nesreče so prišli tudi policisti in rešilni avto, ki je dva izmed udeležencev v nesreči (mene in sopotnico, ki je sedela zadaj) odpeljal v najbližji zdravstveni dom. Pr..
Rentno ali naložbeno življensko zavarovanje?

Imam sklenjenih več zavarovalnih polic za rentno zavarovanje z jamstvom glavnice in prbitkom. Premoženjski svetovalec mi je vse police dobesedno popljuval in predlagal, da sklenem zavarovanje oz. fond polico v vlaganji v sklade. Zanima me ali je takšno zavarovanje res toliko boljše in donosi višji. Nekoliko sem v dvomih, saj je bil pred kratkim padec delnic za cca 25 %. Takrat pa lahko zelo veliko izgubiš. Kaj je torej boljše, počasi pa "ziher" ali "obljubljeni veliki doprinosi". ..
Zavarovanje odgovornosti?

Spoštovani, prosim za obrazložitev kaj zajema zavarovanje odgovornosti za pravne in fizične osebe? Ali poznamo več oblik tega zavarovanja? ..
Prometna nesreča

Leta 2004 sem pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo. Zaletel sem se v dva nasproti vozeča avtomomobila, v nesreči ni nobeden od odeležencev utrpel kakšne telesne poškodbe,po dveh letih sem dobil od zavarovalnice 2000000sit kazni za poravnavo stroškov,v poravnavi je bilo navedeno tudi nekatire poškodbe vratu.To sem poravnal. Kako naj vem če je proti meni vložena še kakšna civilna tožba in če je ali bi dobil kakšno obvestilo? Sedaj je od tega že štiri leta. Z..
Odkup zavarovanja

Pri zavarovalnici sem imel sklenjene dve polici junior varčevanja na kar sem vse skupaj prekinil.Kaj naj storim da dobim odkup zavarovanja? Pri triglavu se skilcujejo da ne ustrezam njihovim pogojem za odkup, plačeval sem tri leta. ..
Življensko zavarovanje

1.10.1999 sem pri Zavarovalnici Triglav sklenil življenjsko zavarovanje na dobo 25 let, z možnostjo skrajšanja na 10 let (to mi je agent v fazi sklepanja pogodbe, jasno in glasno celo večkrat zatrdil). Ker sem pred nekaj dnevi pri pregledu zavarovalne police ugotovil, da mi 1.10. 2009 poteče desetletna doba, sem se skušal preko tega istega zavarovalnega agenta pozanimati, kako je z možnostjo spremembe pogodbe in torej dviga do sedaj privarčevanega zneska. Tu pa nastane moj problem. ..
Izplačilo zavarovalnice za poškodbe zaradi bolezni

Sem življensko zavarovan dnevna odškodnina 5 eur.Lani sem imel krvni strdek v pljučih.Pri oživljanju sem dobil več poškodb,to so zlom reber,zlom ramena, poškodba vretenca. Tri mesece sem bil v bolnišnici,sedaj sem na bolniški in čakam na operacijo hrbtenice. Ali lahko pričakujem-zahtevam od zavarovalnice kakšno odškodnino za te poškodbe,bolečine ali izpad dohodka? Hvala lepa in lep pozrav! ..
Naložbeno življenjsko zavarovanje

Pred dobrim letom sem sklenila naložbeno življ. zavrovanje pri AdriticSlovenica za dobo 11 let. Takrat sem se odločil za Dinamični paket (tvegani). Glede na trenutno finančno krizo v svetu me zanima, ali se je priporočljivo odločiti za manj tvegan paket in, ali je zdaj primeren čas za takšno odločitev. Je mogoče bolje počakati, da se kriza umiri? ..
Zavarovanje za tujino

Kako se lahko zavarujem v primeru odhoda v tujino za primer nezgode? ..